söndag 5 juni 2016

Kvällens länk och metcon

Jag har inte hunnit träna sen i tisdags (nåja, hinner gör man alltid, men jag har inte prioriterat att träna), så både igår och idag har jag haft riktigt träningslust! Igår lämnade jag på soffan men ikväll var jag tvungen att fara ut på en länk!
Helt utan press på mig själv for jag iväg, joggade långsammare när det blev tungt och snabbare när det gick lätt, tittade inte på klockan en enda gång förrän i slutet och gissa om jag inte fick bästa tiden på länge på 5km sträckan!? Ganska exakt 29min blev det. 


På tisdag är det dags för Nice Run med laget Springasi (en springgrupp vi har på fb), det är första året nånsin som jag är med i Nice Run så det ska bli kul, hoppas på fint väder! 

När jag kom hem närmade sig klockan 22, men efter att S hade chattat med sin träningskompis T (sällan, de chattar typ 24/7) blev jag så taggad på att prova på en metcon som han hade satt ihop åt sin fru, så jag körde den på gräsmattan sen ännu också.

Här är den om nån vill testa på.11min 30sek gjorde jag den på.

På fredag ska vi (jag, Sami, Taneli och Fredrika) vara med i BoxBattle som de ordnar vid Crossfit Jeppis
Ojoj minns ni när jag för ett halvår sen var och se på BoxBattle'n de hade då och skrev om att kanske kanske man nångång vågar va med? Nu är den dagen snart här! Har absolut inga förhoppningar om att vi kommer vinna (heheh bra inställning) men vi kommer göra vårt bästa och det är ju kul att va med och prova på!

Nu ska jag sova.
Imorgon väntar sovmorgon (yaaaasss), kanske kaffe med nån (anyone frivillig?), träning och så tror jag att vi får hem sand till sandlådan på kvällen, så dagen kan ju knappast bli annat än bra! *tumme upp emoji*

4 kommentarer:

 1. Haha vi har helt rätt inställning tycker jag :D he kan bara bli värr! Nä men vi gör vårt bästa å hoppas att int he kommer så myki folk å kollar på ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha absolut :D Håksa ja hadd skriva fel då ja skrev flickvän å, du e ju FRU! :D

   Radera
  2. Haha ja reagera int ens på he så he no lugnt :D

   Radera
 2. Å ja du sa he! Sällan de chattar! Undrar om he bara träning de snackar om ;)

  SvaraRadera