måndag 27 juni 2016

En tur till villan

Igår efter lunchen hoppade vi i bilen igen och for till villan i Saarijärvi. Sami och jag for o fiskade på bryggan och fammon och O bakade blåbärskvargpaj och vilade i villan sålänge!

Ser ju inte direkt muntert ut på bilden men vi var nog glada, hahah! (Om ni tittar noga ser ni kanske att jag tillockmed tut'at med blåbär på Ollis näsa, gör nån som är sur de, VA!?)

Det är flera år sen jag har fiskat med kastspö senast, eller fiskat över huvudtaget för den delen. Men påmindes om att det faktikst är ganska kul! S o jag tävlade om vem som fick flest fiskar, och jag vann med en liten abborre på typ 15cm, haha!

5 kommentarer:

 1. Hej vad använder ni för tandkräm till Oliver? :) Hur många tänder har han nu? :) Vi har en tösabit på 10 månader och nu ska vi börja borsta hennes tänder men är osäker på vilken tandkräm vi ska använda (om vi ska använda med eller utan flour)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj va många tänder! Oliver fick precis för nån dag sen upp sin 5'te tand! De börja ju komma ganska sent så han ha int hunni få så många än. :) Alltså vi använder faktikst ingen tandkräm alls än, utan borstar bara me tandborsten.. *skäms* Men de e så lite som man får borsta hans tänder ändå så ja tycker som att de knappast sku hjälp nå me tandkräm ändå..
   Men ja ha tänkt som så att vi börjar med att borsta med flourfri sålänge han e i den åldern att han sväljer mycke av den, och sen när han blir äldre o förstår att spotta ut de mesta så kanske vi byter till flour, får se. :)

   Radera
  2. Hahah oj nu märker ja att ja läst fel, ja läst ja ju att er flicka hadd 10 tänder o e 10 månader, heheh. Men jaja hursomhelst. :D

   Radera
 2. Vi fråga om de vi rådgivningen o di sa att först när di får sina bakre tänder (kindtänder) så ska man börja använda tandkräm åt barnen. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahaa okej nåmen då följer ja ju rekommendationerna utan att veta om de, hahah! :D

   Radera