lördag 21 maj 2016

Släkt och vänner

Syrran är hemma från Åbo i helgen för att gå OnRamp kursen så hon kan träna crossfit i sommar, så henne hängde vi med hela dagen igår! Det blev kaffe med them gurlz och deras trogna anhängare och på kvällen blev det en sväng till Lepplax!
Idag har Oliver och jag spenderat hela dagen i Larsmo. Pappa har varit här o fixat terassdörr med Sami så vi flydde fältet för att slippa allt sågande och borrande! Men nu har vi alltså dörr direkt till bakgården! Ett handtag ska inhandlas ännu också så blir det ännu lite mer praktiskt och riktigt perfekt!

Vi var på kaffe till min mosters villa idag också, där kommer vi även spendera årets midsommar med resten av släkten från mammas sida! Det är tradition att va där varje midsommar o grilla men förra året var ju O så liten så vi var hemma. 
Därifrån är det dessutom bara en riktigt kort bit över vattnet till mammas o pappas villa, så där kommer vi sova över då ifall att vädret visar sig från sin goda sida. 
De ska bli så kul att kunna va lite mer på villan i sommar då både jag och S är lediga, och O inte är nån spädis mer!

2 kommentarer:

  1. Va kul, ha hört talas om midsommar där vi svärföräldrarnas villa. Hoppas Vera e tillräckligt stor och snäll så vi får vara med en liten stund i år å. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de brukar bli jättegod mat där, och de sku va kul att träffa er o lilla Vera sen! :) Förra året va de ju så kallt så man sku knappt ha vila va ute fast man int hadd en liten bebis.. :P

      Radera