söndag 8 maj 2016

Den första morsdagen

Imorse fick jag som sagt sovmorgon, och när O och S sen kom och väckte mig halv 9 tiden (skrattretande att det klassas som sovmorgon nu för tiden) hade de dukat upp frukost med mina favoriter, foccaciabröd och lufttorkad skinka, plus en massa annat gott! 
Ojoj det var nog det jag saknade mest som gravid, att inte få äta lufttorkat pålägg (nåja, man får väl äta det om man haft det i frysen 3 dygn före, men det orkade jag aldrig börja med).


Sami hade även köpt en blomma, tror det är den andra blomman jag fått på våra nästan 10 år tillsammans, heheh. 


Jag har så svårt att förstå att jag varit mamma i nästan ett år redan! Förra året denhär tiden var jag höggravid, riktigt less på att va preggo och i full färd med att rensa upp trädgården fastän jag led av foglossningar typ hela tiden. Hur kan det redan ha gått ett år sen dess?!

Jag har lärt mig så otroligt mycket det senaste året, jag har ändrat massor i och med att jag blivit mamma och det senaste året har nog varit det tyngsta men det bästa och härligaste året i mitt liv. 

2 kommentarer:

  1. Oj vilken härlig bild av er. 😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa de tycker jag också. :) Oliver var 6 veckor när bilden togs.

      Radera