tisdag 31 maj 2016

Bästa möjliga majavslutningen

Nej alltså ni kan inte förstå hur härlig dag vi haft idag, inte bara med tanke på vädret (som varit obeskrivligt bra) utan också sällskapet!

Den suveräna dagen började först 9:30. HALV TIO, när har man senast sovit så länge? Inte minns jag iallafall, typ när man var 15år känns det som. S och jag turas om varannan morgon att stiga upp med O/ha sovmorgon nu när han är ledig och det är såå sköönt! O hade dessutom just farit ut o vila (dit for detdär med att sova 1 gång per dag..) när jag steg upp så jag fick börja dagen med att lägga mig på terassen i solen med en bok! Perfecto!


Efter lunchen for vi promenerande o mötte upp Ida och Abbe som faktiskt inte bor så långt ifrån oss, och så åt vi mellanmål på deras terass! Har inga bilder från det men oj vilken söt och glad filur handär Abbe är! 

Sen hade vi lite funderat på att åka o prova nya cafét Båthuset, men på vägen hem somnade O i vagnen, så vi lämnade hemma. En liten stund senare skickade Janica och Fia att det tydligen inte var öppet, så jag bjöd in dem på kaffe på vår terass istället, vilket de inte var sena med att haka på!

Så efter en liten stund kryllade det av barn på vår bakgård!

Oj så jag också gillar vårt äppelträd på framsidan just denhär tiden, så fint när det står i blom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar