fredag 1 april 2016

Tillbaka i jobb

Idag har det varit tyst här. Vi har nämligen haft fullt upp hela dagen. 
Oliver sover bara 30-60min på förmiddagen nuförtiden och då får man passa på att duscha och äta om man har tänkt göra det ifred utan avbrott för att akta så barnet inte faller, blir vått eller snattar ens mat. Sen var vi på fredagskaffe till Fias och efter det har jag jobbat 15-21:30!

Hade första skiftet på mitt gamla jobb ikväll, d.v.s. med minnessjuka på ett gruppboende i stan. Riktigt kul var det fastän hjärnan har fått en hel del träning ikväll med alla nya klienter att lära känna. Det känns riktigt bra att börja jobba lite smått igen, speciellt när man ärligt kan säga att man trivs på sitt jobb!

En töntig jobbselfie innan jag for hem
Och JA jag var tvungen att byta tillbaka till min vanliga telefon för jag hittade ingen laddare till den andra heheheh (dåligt planerat där), men har faktiskt bara haft på internet typ 15min igårkväll innan jag for o sov, så på den fronten går det ändå bra!

3 kommentarer:

 1. Ska du jobba heltid? blir det dagis för oliver nu? :) kul att trivas på sitt jobB!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ja kommer nog till största del va vårdledig ännu detta år, men kommer hoppa in lite nu som då när Sami är ledig! :)

   Radera
  2. Låter ju jättebra!! :)

   Radera