tisdag 5 april 2016

Senaste utvecklingen

Oliver har nu för tiden sån fart på så man får hela tiden passa så han inte faller när han ska ställa sig upp nånstans opassande, spiller ut Pendis vattenskål eller sprider ut hennes mat.
Han har en egen krypstil med ena foten i marken och andra benet på knä! S tycker han ser ut som en grottmänniska när han kommer krypande, heheh. Han började krypa "normalt" men när han märkte att han även kan stiga upp lite här o var så började han krypa sådär istället.


Han har börjat pussas! Mest är det slaskiga och dregliga helöppen-mun pussar man får i hela ansiktet men ibland är det även vanliga, och det är mysigt hursom. Tids nog vill han väl hellre hoppa från ett stup än pussa på sin mamma har jag på känn så jag tar det jag får, heheh.


Och han kramas! Oj det finns nog inget bättre än en kram från denna kille! Mitt hjärta smälter direkt.

5 kommentarer:

 1. Hur gick det med cykelstolen, får vi se en massa härliga cykelbilder snart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går nog riktigt bra, vi har nog varit ut på ett par turer! :) Har int riktigt haft nån som ha kunnat fota så det har inte blivit nå bilder än.

   Radera
  2. Du får ta selfies! :)

   Radera
  3. Kanske man ska fokusera på att cykla då man cyklar med ett barn på, och inte börja ta selfies.... Ehhh dagens människor alltså

   Radera