söndag 10 april 2016

Härlig cykelbild

Jag har ju ett par gånger redan fått förfrågan om härliga cykelbilder så nu ska ni titta ordentligt när det väl erbjuds! Att de är speciellt härliga skulle jag kanske inte påstå, den där bara O syns är väl mer härlig på skalan då isåfall.


Huset (som knappt syns) längre bort i bilden är förresten till salu om nån känner att de vill bo nästan grannar med oss!

7 kommentarer:

 1. Besviken på avsaknaden av hjälm på mamma men annars härliga bilder =)

  SvaraRadera
 2. Hej igen, jag läser din blogg regelbundet och var även den som för några veckor sedan funderade om även du har hjälm. Du sade du skulle försöka bli bättre på att använda hjälm.

  Jag vill inte vara den som moralpredikar här, men en hjälm är otroligt viktig att ha när man cyklar. Vad händer om ni kör omkull och du skadar huvudet och blir o ligga kvar. Vem skall då ta hand om den lille?

  Ta gärna och skriv ett inlägg om hur du ser på detta med cykeltrampande och cykelhjälm.

  Om vi bortse avsaknaden av hjälm så ser det ju härligt ut, och du fick alltså fram en "härlig" cykelbild. Dessutom skiner solen sådär ljuvligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt, finns ingen ursäkt till att inte använda hjälm (speciellt inte när man har en ny en liggande i skåpet)! Det blev nog bara så att den glömdes hemma nu igen, (vi var dock bara cyklandes typ 300m till en kompis som vi bor nästan granne med) men nu ska jag sätta fram den färdigt i hjälpköket så den säkert finns med på nästa cykeltur!

   Radera
 3. Jag köpte en hjälp igår,å kännd mig heelt jätte bra när vi tog en cykeltur idag :)
  Finns de inga fotremmar att sätta fasst O:s fötter med? Nu e han säkert så kort ännu så han int kan trassla in sig i hjulen men :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra! :) Nej de finns de inte, bara såndadär stöd där han kan ha fötterna, men de sitter fast så hårt så jag har inte fått flyttat upp dem till hans höjd. Men de finns nog ingen risk att han ska få fötterna i hjulen än iallafall. :)

   Radera
 4. Att cykla med dom små är nog roligt :) jag glömde också hjälmen första gången vi var ut och cykla förra sommaren och det påpekade vår 3-åring sen hela sommaren, varje gång vi skulle ut och cykla. Men hur man än svänger på det så ser jag nog inte klok ut med hjälm på men hellre så än att jag skadar huvudet :)

  SvaraRadera