söndag 3 april 2016

Försöker sluta flänga omkring

Igår skickade Sara o frågade om jag ville komma med ut på länk, vilket jag ju såklart inte tackade nej till då vi ändå inte hade nåt annat för oss! 
Jag hade varit på en wod tidigare på dagen så jag var lite mör i kroppen, men vi tog en lugn länk på 4km vilket passade riktigt bra, jag fick tänka lite extra på att inte flänga ut med högerfoten och har faktiskt träningsvärk i vaden idag! Spände mig säkert lite extra och det tar väl en tid innan man kommer ur ett invant mönster, ska försöka ha Sami att filma lite nån dag när jag springer så jag själv får se hur det ser ut.. 

Borde ta och gå igenom vad jag ska anmäla mig till för lopp i sommar, vilka datum det är och sånt. Nån som vet om nåt roligt lopp man inte får missa?

9 kommentarer:

 1. Midnight run i helsingfors kan jag rekommendera! Kul 10 km lopp sent på kvällen med mycket deltaganden. Jag har deltagottvå hånger i helsingfors o en gång i stockholm och tycker det är svinkul. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag faktiskt riktigt funderat att fara på! :)

   Radera
 2. Stockholm Tjejmilen i september kan man int missa :) vilken show alltså...huh, huh :)

  SvaraRadera
 3. Jaa kom till Stockholm Tjejmilen så bjuder jag på logistiken ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj he sku no va na he! Måst si me Sami om han alls sku ga me på att ja e bort flera nätter o om ja har råd.. :D

   Radera
  2. Nå dyrt behöv he ju int va! Flyg kan man få för under 70e/väg tå man e under 26år eli så far man via Åbo å kan få tåg å båt för 35e/väg :) Så bara man har koll så ere no int så dyrt.

   Radera
 4. Några exempel på lopp här i nejden i vår och sommar, kokkola city run, fiskrun, esse run, Lövö run, Lappfors run. Finns också två löpcuper som pågår under våren och sommaren, bastu cupen och tössbacka cupen. Alla lopp är välordnade och passar alla, både elit och motionär 😊

  SvaraRadera