fredag 18 mars 2016

Våra vardagar

Igår kom Malin och Elias hit på kaffe och ananaspaj, och sen for vi o mötte upp Janica, Fia och Carro vid Maxifun o busade omkring där ett par timmar! Måste nog passa på och fara dit flera gånger nu under våren så länge det är gratis för Oliver, men det skulle ju nog va ännu en fördel om han skulle börja röra sig omkring o inte bara sitta o titta, heheh.

Jag hade telefonen i väskan hela tiden så dessa var de enda bilderna från dagen!

Efteråt for jag bara och släppte av Olli hemma i vagnen, han somnar nästan alltid i bilen på väg hem när vi varit typ på kaffe nånstans så då är det bara att lyfta över honom i vagen sen så fortsätter han sova på trappan, lyx! 
Själv for jag bara in en sväng och sen iväg på yinyoga till studioz! Var typ senast på yoga i.. november? Lite synd att det lämnat och att de inte har det längre vid CFJ heller, och vill inte börja betala på 2 ställen då det redan är så dyrt att träna vid CFJ. Men nångång emellanåt kan man ju passa på o gå på ett pass!

Idag ska vi hoppa i bilen och åka till Begi och Leons när Oliver har vaknat och ätit. Det ryktas att även Alice o Saga kommer dit så det ska bli trevligt!

Första gången Oliver och Saga träffades såg de ut såhär.. tänk att det bara är ca 8 månader sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar