torsdag 31 mars 2016

Välbehövlig teknikträning

Oj så bra det var att jag va med och lärde mig lite mer om löpteknik idag! Vi hann tyvärr inte med på länken efteråt då Sami skulle iväg o träna, o de finns ingen mer tidpunktlighetsgalning än honom när det kommer till hans träningar.. suck, heheh. 

Nåja hursomhelst, jag har ju tydligen tänkt helt fel när det gäller stegen när jag springer. Jag har ju hört (inbillat mig?) att man ska ta långa steg, speciellt jag som har så långa ben har jag fått för mig att ska springa med långa steg. Nå, det ska jag ju inte. Vilket ju är helt logiskt när nån berättar varför åt en, att man ju då bromsar sina steg. Sen springer jag tydligen och slänger ut med högerfoten också vilket jag inte haft en aning om, det är kanske därför också som jag också får värk i högra höften ibland efter att jag sprungit. Pluss att jag ska jobba mer med hela benen och inte bara från knät o neråt typ. 
Jag har att tänka på till nästa runda alltså!

Löparpaletten verkar vara en riktigt härlig grupp och hur kunde de ens vara annat med Isabella i spetsen!? Jag skulle gärna joina dem men tror inte jag har råd för tillfället tyvärr, inte när det i första hand nu är crossfit som jag är insnöad på. Får fortsätta springa på egen hand och om boxen ordnar nå löprundor vilket de tydligen brukar emellanåt. 
Men det var verkligen lärorikt att vara med idag!

Har tyvärr inga nya bilder att visa så ni får se känslan efter fäbodaloppet, 8,5km i terräng, i höstas! 
(första loppet jag deltog i, 3 mån efter att Oliver föddes)

1 kommentar:

  1. Va roligt att läsa att du gillade!
    Vi får köra flera gånger med bara löpturer fast, så ni hinner med!
    Hade gott ses i boxen!

    SvaraRadera