tisdag 29 mars 2016

Stjärnor och raketer

Idag har plusspoängen på träningskontot verkligen rasat in! Man får så mycket ny energi när det är plussgrader och fint väder!
Istället för att ta bilen när vi skulle till Janicas på kaffe idag så satte jag Oliver i springvagnen (har jag ens nämnt att vi har en sån?) och joggade iväg till andra sidan stan. Typ 4,3km per väg (motvind hela vägen hem.. fml) så det blev totalt länk på ca 8,5km.
Efter det kom jag bara hem o slängde mig på soffan i 20minuter innan jag for iväg på en wod!

Igår inhandlade jag en cykelhjälm åt Oliver och idag kom mamma hit med cykelstolen (som inte alls var en såndär smått ful orange som jag väntat mig utan en riktigt snygg grå en) så jag ska försöka få S att skruva fast den på min cykel ikväll när han kommer från träningen, så får vi kanske bege oss ut på cykeltur imorgon!

2 kommentarer:

  1. Härligt att cykla, hoppas du även själv har hjälm. Hoppas på lite cykelbilder snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sami och jag beställde faktiskt varsin hjälm förra sommaren, ska försöka bli bättre på att använda den bara då den ofta dumt nog lämnar hemma i skåpet! Man lär ju bäst genom att själv visa exempel sägs det ju. :)

      Radera