onsdag 30 mars 2016

Lunchtips

Jag tycker ju som bekant inte alls om att laga mat, men barnmat har jag faktiskt börjat gilla att koka ihop! Idag gjorde jag igen ett storkok som räckte till 6st större barnmatsburkar. Så smidigt att bara ta fram en burk ur frysen på morgonen och värma upp sen till lunchen.

Denhär gången blev det lax, men före jag satte in laxen i ugnen så skar jag bort en bit åt mig själv att steka till lunch. Tog lite av potatisen åt mig själv också och sen lite sallad till. 
Supergod och mättande lunch!


En bra vana som vi har är att alltid köpa en laxbit varje gång vi veckohandlar (ok, S "glömmer" ibland om han handlar för han börjar bli trött på lax, men jag älskar det!). Då blir de automatiskt att man får i sig fisk varje vecka och det är ju superlätt att laga på olika sätt!

2 kommentarer:

  1. He jättegott att äta lax me batat o iställe för potatis, man skär bara upp e i bitar, kryddar me timjan och salt och lägger i ugnen så blir e super!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo ja vet! Men tycker he lätt blir så sött på na vis så ja lägger gärna me både potatis o batat. :)

      Radera