torsdag 17 mars 2016

Jag och mina stora problem

Över påskhelgen så kommer vi troligtvis att åka iväg till S mamma över helgen. S o jag planerar lite att låta fammon få egentid med O sålänge vi far till Jyväskylä o tittar i butiker på lördan, vi har inte heller haft tid bara vi tillsammans sen vi var i Lappland, och en gång per månad tycker jag nog man är värd att bara umgås med bara varandra ett par timmar. 

Nå, jag är typ skitast i världen på att shoppa. Det är sällan jag hittar kläder som jag tycker passar och även om jag hittar nåt och tänker "heeey, sexy laaadeeeey!" i provrummet så ser det av nån anledning sen ut som om jag släpat dem efter bilen hela vägen sen när jag provar plaggen hemma.

Nå, nu börjar det ju vara vår i vädret och jag skulle verkligen behöva ett par nya skor. Problemet är att jag har skitsvårt att hitta skor som jag gillar. 
Converse t.ex. har jag aldrig ägt, de ser bara så förjävligt fula ut på mig. Liksom okej om man har små eller normalstora fötter, men när jag sätter ett par converse på mina stora mammutfötter så det ser ut som att jag kommer utrustad med paddlar för att kuna ta mig över atlanten var jag än går.

Och OM jag nångång hittar ett par skor, så kommer dendär snåljåpen i mig fram och säger "men BEHÖVER du faktiskt dedär? Okej, JA - dina skor har hål på hälen och det läcker in som ett såll, MEN snart är vägarna faktiskt torra! Stå ut ett par månader till bara med blöjto så blir det nog bra." 
Och jag ba "jaha... jaja.. okej då."

6 kommentarer:

 1. Haha, det där låter exakt som mig! Jag gick runt med ett par skor som hade ett enormt hål vid hälen i åtminstone ett år innan snåljåpen inom mig gick med på att kassera dem och köpa ett nytt par. :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte lätt dethär snåljåpslivet. ;)

   Radera
 2. Haha:) här är en till med stora fötter,converse är ju så snygga,äger ett par men använder dom aldrig jyst för att de ser ut som ja sku ha båtar på fötterna. Suuger!

  SvaraRadera
 3. Jag har strl 42 och converse har aldrig tänkt att det är fult men kanske..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå int behöver ju alla tyck att de e fult bara för att jag tycker.. :D Man har ju olika smak om allt!

   Radera
 4. Samma problem med skor, finns så mycket fint men sen kommer snåljåpen fram och jag provar inte ens skorna. Men mina vinterstövlar måste jag slänga bara vintern är slut, dragkedjorna krånglar och ena sulan faller snart loss! Så nästa vinter måste jag köpa nya, måste måste måste.

  SvaraRadera