söndag 20 mars 2016

Gårkvällens sminkning

Igårkväll var jag på en riktigt hederlig tjejkväll hemma i Emmis föräldrars hus, just sådär som vi brukade ha förr i tiden. Det var tänkt att vi kanske skulle ut o dansa sen men det blev bara en cider på O'learys innan vi for hem o krama kudden.

Alltså jag tycker det är jättekul att hålla på med smink. Jag skulle inte påstå att jag är speciellt bra på det heller men det är kul att testa lite olika tekniker och sånt. Igår provade jag på nåt nytt, dvs. en sotning med två "vingar", som jag hade sett att Kim hade i nåt avsnitt av Keeping up with the Kardashians.
Jag brukar ha ganska naturligt smink och var lite osäker på om det kändes för mycket för mig hahah, men det fick duga en kväll iallafall. 

Det skulle ju ha varit smart att fota innan jag for iväg på kvällen, men det tänkte jag inte på, utan dessa bilder tog jag först efter att jag kom hem runt 1 tiden på natten, så de är inte direkt skarpa eller fina, men det bevisar ju iallafall att sminket höll hela kvällen!

1 kommentar:

  1. Supersnyggt! Den sotningen passar dig jättebra och du e ju jätteduktig på smink utifrån vad jag kan se! :)

    SvaraRadera