fredag 11 mars 2016

Fredag på stan

Denna fredag lämnade the mamas den trygghet som normalt är våra kaffepauser på någons vardagsrumsgolv, och begav oss ut i storstadsdjungeln (eh...) på jakt efter fredagskaffe!
Till de andra cafébesökarnas fasa (antar jag) så tog vi över en stor del av Fredrikas bottenvåning med  babystolar + innehåll, skötväskor, nagellack, kaffekoppar och Carros skratt som hörs 2 kvarter runt när det riktigt är som bäst!


Sen for O och jag och hälsade på till mitt gamla jobb! Jag kommer börja hoppa in där igen lite nu som då redan i april! Så nu blir det att läsa på lite hur det är med hemvårdsstöd när man jobbar, nån som vet? Finns det nån gräns för hur mycket man får förtjäna medan man lyfter hemvårdsstöd, eller får man det fram till att barnet är 3 år bara man inte sätter barnet i dagvård, oavsett om man jobbar eller inte? Menar ju inte sätta O i dagvård utan bara ta nåt skifte här o där när S är hemma.

7 kommentarer:

 1. Jobba så mycket du vill! Påverkar inte på hemvårdsstödet alls :)

  SvaraRadera
 2. Kollade på kelas sido o det är som för 20 år sen,du får jobba hur mycke du vill utan att det berör hemvårdstödet så länge man inte använder kommunal dagvård,jag började ju jobba halvtid när Nath var 10 mån och gav hemvårdstödet+lite till åt skötare i eget hem d.v.s Camilla du minns kanske henne? hälsn.mam

  SvaraRadera
 3. Såläng du int har O i kommunal dagvård får du jobb hur mkt du vill och ändå få hemvårdsstöd.. tror jag!

  SvaraRadera
 4. Joojoo,de nog bara ti jobb hur myki du vill,får och orkar :) nånting som e bra iaf.. man hinner ju nog bli så led kela många gånger ändå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äntligen nånting som är som man önskar med kela! ;)

   Radera