torsdag 17 mars 2016

Första tanden

Imorse när jag satt och matade i Oliver morgongröten så märkte jag att det klickade i hans mun emellanåt när skeden var där. Jag hade typ redan gett upp hoppet om att han skulle få nå tänder (jag själv fick dock också första vid 10mån) och nästan beställt hem proteser redan, så gissa min förvåning när jag kände efter och kände en liten gadd!


Jag har typ helt fasat för när första tanden ska komma, då han annars är så lugn o glad så tänkte jag att han säkert kommer va världens gnälligaste, gråtigaste och sjukaste i munnen när det beger sig med tänder. Men vi har ju inte ens märkt nåt! Varken på humöret, kakket, eller sömnen. 

Hoppas resten av tänderna kommer igenom lika smärtfritt och vi får fortsätta ha en busig, glad liten grabb som sover om nätterna!

2 kommentarer:

  1. Nästan alla sa till mig att väänt bara sen när de kommer hörntänder så får du böri vaka.. men icke!! Visst har vi märkt att hen varit sjuk i munnen/ätit sämre/vill int borsta tänderna... men de nog ba nå bullshit att int barnen sover på natten när dom får tänder,visst helt klart finns de ju barn som sover sämre men int alla . Såheså! Forstätt njut nu bara :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas de går lika smidigt hos oss sen när det vankas hörntänder! :)

      Radera