måndag 28 mars 2016

Finbesök och cykeldebut

Idag kom syrran och vår kusin Sara hit och hälsade på. Sara bor och studerar i Helsingfors och har inte sett Oliver sen han bara var typ en månad gammal så han har ju hunnit utvecklats en del sen dess!


Nu ska jag chilla med ett avnitt How to get away with murder och sen ska jag hoppa på cykeln och trampa iväg till gymmet, har faktiskt inte cyklat alls än i år så det ska bli kul!

Vet nån förresten från vilken ålder man kan börja ha barnet bak på cykeln i en såndär cykelstol? Olivers mommo köpte en sån åt oss redan i somras men vi har den ännu i Larsmo. Det skulle ju va härligt att kunna börja cykla med honom nu i vår när cykelvägarna är bara och vi ska iväg på våra kaffedejter!

5 kommentarer:

 1. Beror kanske på hur bra O sitter. Men då har han ju också ryggstöd i cykelstolen så tror int de ska vara problem att sitta där en stund. Vi har själv en cykelstol som går att vika bakåt ifall barnet somnar. /MP

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han sitter nog jättestadigt och sätter sig upp själv, så jag tror nog att de borde gå. Sku måst hämta stolen från mina föräldrars o testa. :)

   Radera
 2. Vi började använda när tjejen kunde sitta själv..vi cyklade korta stunder bara tillförst..fasst int de nu säkert har nån betydelse..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, vi ska nog prova på den bara vi får hem den o fast på cykeln. :) Säkert kan det väl vara bra att vänja o prova med korta stunder först! :)

   Radera
 3. Snygg-sara! Sjölv sir man ut som na skogstroll som vanligt!

  SvaraRadera