onsdag 2 mars 2016

Ett lite sorgligt konstaterande

Vet ni vad det är för speciellt med denhär dagen? Jo, det är nämligen;
Alltså! Helt sjukt! Imorgon är jag inte mammaledig mer! Vart har tiden farit!?

Imorgon har vi dessutom en 9 månader gammal kille i huset!

Tiden som mammaledig har gått så otroligt fort! När jag var gravid kändes det som att tiden stod helt stilla, men nu i efterhand känns det som att graviditeten bara flög förbi i ett huj! Emellanåt kändes det ju som att man skulle va gravid resten av livet men tänk att nu har han redan varit på utsidan lika länge som på insidan.
Alla har sagt att första tiden med bebis går fort men jag kunde nog aldrig tro att det skulle gå såhär fort!

Och jag tycker att det känns så sorgligt att tänka på att Oliver aldrig kommer att va en liten bebis igen, alla kläder han växer ur och man plockar bort, de kommer han aldrig att kunna ha igen. Jag är glad att jag har möjlighet att fortfarande vara hemma med honom och fortsätta se honom utvecklas och lära sig nya saker varje dag! Som sagt, denhär tiden kommer aldrig mer igen.

För många är ju spädbarnstiden en otroligt jobbig och tung tid, och visst har vi haft lite jobbigare perioder här i huset emellanåt också, men överlag ser jag bara tillbaka på en underbar tid. Oliver har varit en sån otroligt lättskött och nöjd bebis ända sen start och det jag otroligt tacksam för!

En liten tröst då vi snart inte har nån bebis mer är ju att vi förhoppningsvis nog nångång ska ha ett till barn. Jag är inte alls babysjuk just nu och tycker att det passar oss riktigt bra med bara ett barn för tillfället, men nog ska det blir kul att få uppleva allt omkring graviditeten, förlossningen (Jag längtar! Skulle nån ha sagt åt mig på bb att jag kommer längta till nästa förlossning så skulle jag nog ha dumförklarat dem och sagt att di kan kukk se.) och att ha en lite spädis igen.

4 kommentarer:

 1. Gulle Oliver <3 Håller helt med, allt har gatt så snabbt!! 9 månader som gravid och sen 9 månader med baby. Tyckt man sku vara mammaledig en evighet men så mittiallt var e bara slut på he å ;o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa hu kan e ga så snabbt utan att man märker na!?

   Radera
 2. har ni pratat om flera barn? (menar inte nu att ja frågar : när kommer nästa barn? som många kan få i nerverna på haha) utan mer om ni båda vill ha fler barn osv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo de har vi nog. :) Ett till känner båda att skulle va perfekt, helst lika lättskött som Oliver om man får sätta in beställning. ;)

   Radera