onsdag 16 mars 2016

Det bor ingen modebloggare i mig

Idag har jag gått omkring och städat stugan i träningströja och pyjamasbyxor, tur att man inte behöver samla stilpoäng för jag skulle nog vara på botten isåfall! 


Fashionistan och coolungen fick sen besök av Carro och Lo! Efter att de for hem plöjde jag igenom 2 loppisar och jysk. Oliver har börjat ge tecken på att vilja ha kudde då han svänger sig o använder sitt täcke som kudde, och när han kommer i vår säng använder han antigen min arm eller en av våra kuddar. Så, en egen kudde fick han. Som han för tillfället sover under.

När började ni med egen kudde i barnets säng?

4 kommentarer:

 1. Dock känner jag på mig att det bor en i Olli :)

  SvaraRadera
 2. Nå he va snygg he! Sku gärna se liti mer inspirerande outfits :):):)

  Nåja. Vi börja med kudde åt saga för några veckor sen.. dock hittar man ofta an i fotändan, på golve eller på flicko. Men däremellan sover hon skönt me huvu på den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah, he no sällan he blir na myki mejr inspirerand än såhe! ;)
   Nå he va ju i ganska samma ålder som Olli e nutå! :) Nu hadd han svängd sig o sover me huvu på täcki igen så får si hu e gar me kuddanvändningen jär.. :D

   Radera