tisdag 8 mars 2016

De små vännerna

Både igår och idag har vi varit och busat med Lo och hennes moder istället för att veckohandla. Who needs food liksom? Janå, det gör ju i och för sig nog vi så S får åka o handla efter jobbet idag.

Igår var det små fashionistas som huserade i villa Eken.

Idag fick vi låna the Colster en stund också!


Det är roligt att se att de kan börja smått leka med varandra. Eller okej, leka är kanske ett lite väl starkt ord men åtminståne så ligger ju inte killarna o endast har ögon för sina mödrar mer utan kan va lite mer aktiva i sin omgivning! Så Lo får lite mer reaktioner av dem iallafall! 
Längtar tills nästa år då de är mer jämna i motoriken och kan springa omkring... och bucka varandra... och röra allt som de inte får... ok. Kanske det är rätt bra som det är en stund till iallafall, heheh.

2 kommentarer:

  1. Va fint pannband olli har :) fint att du går mot normerna och lägger ett sånt på honom :) min kille älskar pannband med rosetter och har flera stycken :D hans moster har beställt 5 olika åt honom nu från ebay som borde komma vilken dag som helst, måste jag ens säga att vi springer till postlådan 10 gånger om dagen? ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är Lo's pannband (det hör ihop med hennes klänning som du ser) men eftersom att hon ogärna har nåt i håret så fick Oliver låna det när vi var där. ;) Själv skulle jag kanske inte köpa pannband åt honom ännu då han inte själv kan säga vad han vill ha o inte, (inte för att jag är emot pannband utan bara för att jag tycker det är smått onödigt när man ändå inte har nåt hår som behöver sättas undan heheh) men sen när han eventuellt själv kan säga att han vill ha pannband/whatever hårgrejs så har jag inga problem med att köpa det åt honom. :)

      Radera