tisdag 15 mars 2016

Ändrade planer

Idag var planen att vi skulle och busa av oss till Maxifun, men när vi kom fram runt 12-snåret så märkte vi att de öppnar först kl 13, så vi sket i det och for till Fias på kaffe och knaperlådo istället!


Alltså sånt härligt väder det är idag! Man blir på så bra humör! Snart är alla vägar helt bara, och det är nog en speciell känsla när man får vara ut och gå/springa på asfalt igen efter vintern!


På bilden till höger ser ni också var vi kommer sätta in en dörr bara allt snö smälter i vår! Ska bli så skönt att ha en dörr rakt ut till bakgården där man kan släppa ut Pendi utan att behöva kolla så ingen kommer på vägen (hon hålls på gården o kissa bara ingen går förbi, bilar bryr hon sig inte i som tur) och som man kan ha öppen på sommaren! Dörren ut till vägen vill man ju inte riktigt ha öppen och inte på sidan till parkeringen heller. 

Nu ska jag slänga i mig lite mat så det hinner sjunka ner tills jag ska o träna!

2 kommentarer:

  1. Haha, vaaad är knaperlådo?

    SvaraRadera
    Svar
    1. När Fia inte har nåt sött att bjuda på till kaffet så brukar hon bjuda på knaperlådo, dvs hopplock av typ smörgåskex, surskorpor, knäckebröd, cracottekex o sånt med ost o gurka! :D

      Radera