måndag 29 februari 2016

Vinnarkänslan

Ojoj ni sku bara veta! SÅ BRA FEELIS efter kvällens träning! Jag sa tidigare idag åt S att det är skit att jag skulle o träna först kl 19 då man hinner bli så överchillad tills det och att då ta fram hulken (heheh) inom sig går lite sisådär bra den tiden på kvällen. Men det blev bra ändå!

Först 5x5 backsquat. 
Dvs. knäböj med skivstång bakom nacken för er som inte förstår mitt träningsspråk heheh.
Tänkte innan att jag börjar med 30kg och jobbar upp, men började sen iallafall med 40kg, tog 45kg, 50kg, 55kg och 55kg igen! Dvs PR (om jag minns rätt) och dessutom 10 reps med pr vikten!

Sen en 21-15-9 wod.
Med deadlift 70kg (skivstång från golvet till upprätt stående), toes to bar (hänger i en stång o lyfter upp fötterna till stången) och handstand pushups (pushups när man står på händerna).
Man tar alltså först 21 rep DL, 21 rep T2B, 21 rep HSPU, sen 15 rep DL, 15 rep T2B, 15 rep HSPU, 9 rep DL, 9 rep T2B, 9 rep HSPU och så är man klar! Dvs totalt 45 reps av varje övning.


Trodde absolut inte att jag skulle klara alla reps med 70kg med visst gick det! Vitsi det känns bra att ha klarat det! Det tog ju lite längre tid än om jag hade skalat av vikten lite men målet är ju alltid att köra med vikten som står på tavlan ändå så tänkte att jag provar allafall. T2B får jag inte så många reps ända upp än men det blir bättre och bättre! HSPU tar jag som vanligt från box och hade också en 20kg skiva och abmat under huvudet för att inte behöva gå så långt ner, känns lite mesigt då de flesta andra gör handstående mot vägg men som CoachKajsa sa åt mig idag ändå, att vitsi vilket framsteg att jag vågar göra åtminståne från box nu vilket jag ju inte vågade göra i början ens! 
Sluttiden blev 15:36 vilket jag tycker var helt okej ändå!


Ni ba: ne hödu lägg bort tandpetare din nu.
Jag: Jajaj ok nej ja har inga synliga muskler än.. -_- Men vinnarfeelis jag har ikväll åtminståne!

Nu ska jag laga ett par supergoda smörgåsar (fast klockan egentligen är allt för mycket för att äta men det skiter jag i) och se på  nyaste avsnittet av 30 grader i februari!

4 kommentarer:

 1. vitsi du e braaa *smiley me solbrillor*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå jämför man me di andra som tränar tär e ja nog ganska klen men jämför man med var ja börja så går de bra! ;)

   Radera
  2. Man ska ju bara jämför sig med den man var igår, eller hur var det ;)

   Radera