fredag 19 februari 2016

Träningsfredag

Nu måste jag tipsa om ett fynd jag gjorde igår, om nån annan också råkar vara i behov av långärmade träningströjor! LIDL! Jag var ju egentligen inte direkt i behov av nån ny då jag har typ 5-6st men för 12e kunde jag inte motstå, och nån med huva har jag faktiskt inte från förr.
De hade också billiga tights, träningsbh och toppar men tyckte inte riktigt om modellen/kvalitén på dem, med denna var verkligen överraskande bra!


Som ni ser har jag haft fram dammsugaren idag, ska ännu försöka hinna skura golvet innan O vaknar och sen kommer Fia och Colin hit på fredagskaffe! Senare idag ska syrran hänga med och testa på en crossfit wod vilket ska bli skitkul! Så idag behöver jag (förhoppningsvis) inte va typ skitast hehehehe.

3 kommentarer:

  1. Va skönt ti ha en sån stöttande syster, märker att du har hög förväntningar på me 😂😂

    SvaraRadera
  2. Nemen beth :'DD varo na dukti? :DD

    SvaraRadera