söndag 14 februari 2016

Ful och maskulin

Tjenare foltchi!
Eskimåerna har återvänt till civilisationen.

Vi kom hem runt 6 tiden igårkväll, blev glatt överraskad av skottad gård och tulpaner och vändagskort av mamma och pappa på köksbordet, packade sen upp alla väskor på typ 15 min vilket ju nästan kan klassas som värlsrekord känner jag!

Jag hade redan för över 2 veckor sen förvarnat S om att ifall vi kommer hem i nåsånär normal tid och O's rutiner inte är helt åt skogen (de har hållits normala hela vecka wohoo!) så kommer jag gå på Jessis födelsedagsfest, så efter att O hade somnat kom Emmi och hämtade upp mig. Det blev en riktigt lyckad kväll förutom att nån jävla hagga kände sig ha behovet att kränka och nervärdera J på Moodys toalett sen fick jag höra.

Och nog är det lite sorgligt att man nästan ska behöva va rädd att gå till taxin ensam på natten här i stan nu för tiden. S var lite orolig för att jag skulle ut igår och sa "du kan ju försök si ful och maskulin ut så kanske int nan vill våldta de!" heheh. Man ba jaja standardlooken på tå m.a.o!


En bra sak med att ha långa armar - man behöver ingen selfiepinne.

Idag ska vi till Larsmo på mat, passar bra då kylskåpet ekar tomt och de inte brukar ha världens bästa urval i butikerna på söndagar!

4 kommentarer:

 1. De va roligt att träffas :D
  Å ja, arma käring som sa sådär åt Jessi! man sko ha boda va där å banka lite vett i käringen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de va de! :) Jaa huhhu ja sku så vila veta vem de va!

   Radera
 2. De va ju nån 35 +.. man sku ju ha fatta at nån liten 18 åring sku kläck ur sig saker men en vuxen människa.. njä!

  SvaraRadera