söndag 28 februari 2016

En kväll utan barn

Igår åkte Carro a.k.a. den befruktade runt i stan och hämtade upp Janica, Sofia och mig och så for vi till O'Learys på mat! Riktigt trevligt om än kanske lite högljutt för bordsgrannarna emellanåt heheh..


Jag skulle ju färga håret rödbrunt igår men det blev nog kanske mer rödrött. 
Men nåjaa int e he hejla vääde! Jag är inte en sån som hakar upp mig så mycket på håret (kanske därför jag inte passar att jobba som frissa som jag är utbildad till...), det är ju liksom bara hår. Det växer alltid ut tillbaka om det råkar bli för kort nångång och går att färga om när man tröttnar.


Carro drack en och en halv liter limsa och tog selfies med min telefon (känner ett måste att sätta upp hennes selfie hit då hon aldrig selfiebombar sin egen blogg! m.a.o. skyll de sjölv Carro!)


Vi avslutade kvällen runt kl 23 och kl 24 låg jag i sängen och snarkade (not, hoppas jag) bredvid S. Det är förresten ett konstigt fenomen på gång här i huset. En natt per helg brukar jag ha S att ta O ifall han vaknar, och JUST den natten så sover han alltid ända till morgonen utan ett knyst!? What's up with that?! Typ alla andra nätter är det nog minsann ett måste att vakna där runt 3 tiden!?

2 kommentarer:

  1. Haha, jag jar exakt samma filosofi kring hår. Klipper kort när det blir tråkigt med långt, sen sparar jag ut det igen, klipper det i en "cool" frisyr, sparar igen för att börja om med kort hår. Har också prova på ungefär alla färger som finns och kan numera konstatera att blond ska jag inte vara men annars fungerar det mesta. Det e ju liksom bara hår! Tycker det är lite tråkigt med såna som alltid har samma frisyr och färg, spice up your life! 😉 /Tanja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen precis! Många är så mesiga o ba "nää ja vågar int klipp av de" när de har haft långt hår hela livet.. Liksom mittiallt sku man sen trivas mycket bättre i lite kortare, men vet bara int om de för att man int vågar klipp de!? Trivs man sen int så växer de ju ut igen. :)

      Radera