söndag 21 februari 2016

Den ovärderliga syskonskaran

My sister from the same mister / minime / lilsis' / hode ana lang / den fräshare versionen / beatboxarn / den yngre självinbjudaren har varit hemma från Åbo hela veckan, och därmed också vistats i detta hushåll en hel del! 

Nu när vi har blivit äldre har vi fått en väldigt nära systerrelation och det är jag jätteglad för! När vi var små var hon mest irriterande när hon skulle va med o leka heheh, men nu har vi t.o.m börjat "dela" kompisar med varandra vilket ju är superkul! (vad kompisarna tycker om det vet jag dock inte heheheh)
Hon är den som kan vara så otroligt enerverande emellanåt men också den som jag skrattar och kan va mig själv absolut mest med!


Sen har vi ju också icke att förglömma en värlsbästa storebror! Han är dock inte riktigt lika med på selfiés som de kvinnliga Sundqvistarna så har mest bara stela syskonbilder där han är med heheh. (ska tvinga honom att ta selfie med oss nästa helg så vi har nån ny!)


Att ha syskon är nog en stor rikedom i livet!

6 kommentarer:

 1. Den yngre självinbudaren :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Bjuder int man in sig själv blir man ju så sällan bjuden nastans" - en lärdom som systrarna Sundqvist har på klart! ;)

   Radera
 2. Ååh <3 hahaha den bestående frågan ännu e no va mam tänkt tå ho köpt hade mopohjälmi.....

  SvaraRadera
 3. natha hadd så snygga brillzz <3

  SvaraRadera