onsdag 20 januari 2016

Vild morsa om nätterna

Ojoj det kan inte vara lätt att bo med mig alltså. Sen vi har fått Oliver är jag inte längre bara jobbig på dagarna, utan nu även på nätterna! 
Allt möjligt får han stå ut med denhär stackars finnpojken jag bor med.. 

Inatt t.ex. fick jag för mig att Oliver sov i vår säng (vilket han ju inte gjort på länge) och det var helt klart att det var Oliver som andades tungt bredvid mig. Och anledningen till att han andades så tungt var för att S hade satt kudden över hans huvud och sov på honom. Ja ni hör ju själva, så får det ju inte gå till! Klart som fan att man får i närverna och hjärtat i halsgropen och snabbt som fan river bort kudden som den stackars ovetande sambon sover på.. hahah.
Sen hade jag också öppnat nattduksbordslådan till max och gräftat runt där i, slängt telefonen åt helvete och somnat om...

Sami valde en lämplig gif

2 kommentarer: