lördag 2 januari 2016

Jag kokar

Det kom upp i mitt nyhetsflöde på fb om en finsk man som på instagram hade satt upp en bild på en mamma som ammar sin baby på ett Finnair flygplan, med texten "är det för mycket begärt att ammande mammor döljer aktiviteten med en skarf?" 

Alltså jag får spel.

Hur jävla svårt är det att titta åt ett annat håll sålänge de ammar? ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT RIKTA BLICKEN MOT NÅT ANNAT!? Svar: NEJ.
Däremot är det faktiskt ganska svårt dessutom att försöka amma ett barn, inte kväva barnet i fråga med skarfen, hålla den på plats medan amningen pågår och inte svettas ihjäl på kuppen, bara för att undvika att nån stackare ska måsta se ens bröst en sekund.
Och att dessutom börja smygfota!? Har han blivit hjärnopererad av en darrhänt valross med potatisskalare eller!?

Newsflash: Bara för att bröst är synliga betyder det inte automatiskt att de visas för att män (eller kvinnor) ska ha nåt sexuellt att titta på! Finnair har dock kommenterat bilden med att på deras plan får man absolut amma obehindrat, så plus till dem!

Jag kan föräkra er om att försöka se sexig ut var det sista jag tänkte på när jag ammade Oliver på café eller restaurang när jag fortfarande ammade, och hade nån börjat smygfota mig hade jag nog gått i taket.

Skulle han ha smygfotat och klagat på en bikinimodell som visar brösten på ett sexuellt sätt och bett henne cover herself? Knappast. Men fyfan va synd det är om honom om han måste råka se dedär bröstet (det syns ju dessutom inget från den vinkeln var han sitter!) medan de ger mat åt ett barn, en nanosekund innan han medvetet kan titta bort. 
Usch och fy va synd det är om honom, blev säkert traumatiserad resten av livet kan jag tänka mig.


Jag scrollade ner så inte mamman som hängs ut ansikte syns, men det gör det dessutom på bilden. 
Satans idiotjävel.

7 kommentarer:

 1. Alltså jaaaaa man finner ju fan inga ord!!! Där ligger en spädis och är hungrig, i ett flygplan, antagligen en obekant situation för barnet dessutom, får mat och trygghet av sin mamma åså ska nå satans gubbjävel böri sitt o va sur över att ööööööö ja måst se ett bröst SOM INT E MENA ATT GÖ MIG KÅÅÅÅÅT buhhuuuuu. Om hon sku ha sutti där, utan barn men me värsta urringningen så nipplorna nästan syns, då sku säkert bilden iställe ha fori iväg ti hans kompisar. FYFAN

  SvaraRadera
 2. Undrar om fegisen ha radera kontot? Can't find it.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åtminstone igårkväll satte han sin profil som privat och lär ska ha raderat bilden, men innan dess hann han få över 1000 arga kommentarer på den heheh ;)

   Radera
  2. Men kolla hashtaggarna #teriniitti och #coveryourselfteriniitti hahah!

   Radera
 3. ännutill var han av finnairs personal ....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaa va han de? :o fan va skit. Tur att Finnair sa emot honom!

   Radera