måndag 25 januari 2016

Jag bygger bygger upp och du river river ner

Favoritsysselsättningen för lilleman här i huset för tillfället är att fälla torn. Det är knappt så man hinner bygga upp det igen innan den lilla förstöraren är där med sina nävar!

Han sitter riktigt stadigt själv nuförtiden, emellanåt kan han falla bakåt med det är sällan (om man int lockar honom att titta uppåt/bakåt tills han kippar som syrran gjorde igår, ehm heheh), han har de senaste dagarna lärt sig att rulla från mage tillbaka till rygg, och försöker även komma upp i krypställning, dock bara i sängen, försöker inte ens på matta/golvet än, men det kommer väl så småningom. Framåt far han inte alls än men däremot runt åt sidorna och bakåt, så nog ska han väl hitta framåtväxeln snart också, det är ju ganska skönt på ett sätt att han fortfarande lämnar ungefär där man sätter ner honom, heheh!


Nu har S kommit hem från jobbet så nu ska denhär modern hoppa i bilen och åka iväg och veckohandla innan kvällens träning!

3 kommentarer:

 1. Hej! Hur länge på förhand fick du mammaledigt? Hörde att dom som jobbar inom vården som klassas till ett tungt arbete slipper lite tidigare.. Hur var det för dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag for på sjukledigt ganska tidigt då jag fick så problem med foglossningar i jobbet, vi hade flera klienter som behövde lyftas ganska mycket så min kropp klara int av de riktigt, så ja var först på sjukledigt o sen börja mammaledigheten en månad för bf som vanligt. Man kan nog få fara på mammaledigt tidigare jo men har för mig att det kortas av i andra änden då(?) o de ville ja int, så tog hellre sjukledigt. :)

   Radera
 2. Justdeja, nää är det så att det kortas av bara så vill man ju int fara nå tidigare. Tack för dit svar! :)

  SvaraRadera