torsdag 28 januari 2016

Hittills

Hittills denna vecka har vi/jag:

Varit på café med mamas i Nykarleby.
Varit till tandläkaren o byggt 2 hål och blivit 3½ hundringar fattigare på köpet.
Fått glömma fantasin om att det inte skulle bli dyrt hos tandläkaren och jag istället skulle ha råd att köpa ett par dubbspringskor.
Varit på två wod's.
Varit till simhallen o simmat 800m.
Tvättat x maskiner med kläder.

Så ja, det var väl typ det. 

Och legat på golvet och rullat benen/stretchat förstås.

Om en och en halv vecka far vi till Lappland, Saariselkä, en vecka, så det är att börja titta igenom lite kläder och sånt så vi har allt vi behöver ha med. Är väl måttligt excited kan jag erkänna. 
Jag är inte direkt nån lappland-på-vintern människa. Sommaren eller hösten för att vandra skulle jag inte ha nåt emot men en massa snö, kyla och 11 pers i en stuga känns lite sådär. Dessutom är det över 700km's bilresa per väg och det känns inte heller superhejsan.

Men jaja, man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

3 kommentarer:

 1. Varför far ni då? :'D jag hatar också lappland-på-vintern, därför far jag inte med när mina syskon ordnar resa varje år. Trångt och svettigt i en stuga full av människor med lika mycket envishet som 50 åsnor, nej tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ha bara varit med typ vartannat år de senaste åren men iår känns det lite som att vi måst fara då S vill fara o hans familj vill umgås med Oliver också, speciellt då både hans mamma o storebror bor långt borta o int ser honom så ofta.. :/

   Radera
 2. Men ni kan ju gö myki kul som ti åk me pulko, skider, ut o ga me vagne, äta go maat o.s.v :D

  SvaraRadera