måndag 18 januari 2016

Dagens spontana träning

Jag hade egentligen inte tänkt träna ikväll, men i bilen på väg hem från butiken, en timme innan woden började kom jag på att det ska jag visst det. Och vilken tur att jag bestämde mig för att göra det iallafall, för det var en skitkul wod!

Jag fick för det första PR i deadlift med 90kg! Förra gången jag siktade på PR gick ju 85, men 90 satt stenhårt fast i golvet, men nuså! 

Sen 50% av den vikten, dvs 45kg deadlift så mycket man hann på:
vilket blev totalt 81 reps om jag räknat rätt.


Och sist men inte minst, 2x90sek AMRAP med 5 hang power clean 22,5kg och 10 jämfotahopp över stången.
Hann 3+3 varv men var tvungen att stiga över istället för att hoppa på sista 2 varven, mina bäckenbottenmuskler är fortfarande inte what they used to be utan bara wants to pee. 
Man ba jaha, tacken för att man plågades i över 30 timmar när man födde ut ett barn är att man ska halft kissa på sig varje gång man ska hoppa lite mer.. 
Thank you universe, känns bra.

2 kommentarer:

  1. Jag hade samma problem efter förlossningen. Började träna väldigt snabbt och direkt man hoppar så känns det lixom som man ska kisi ner sig heheh! Men jag rekommenderar Knipkulor!!!använd di typ 2veckor så försvann nästan all kossnödighet o nu känner jag int ens av nånting och kan lixom hoppa hur vilt som helst!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså jag HAR faktiskt i en låda nå såndär tyngder som är menade att träna just de musklerna med, men jag har ännu int använt dem en enda gång.. *skäms* Borde nog faktiskt göra de så man sku bli av med dethär att måsta springa på wc mitt i ett pass för att kunna hoppa sen, heheh. :D

      Radera