måndag 25 januari 2016

But first, let me take a selfie

Såg att honde Ekmans flickon svarade på en kommentar om selfies på bloggar och insta, och hade pikat mig om min Italien-tid sådär försiktigt och diskret.. Not, heheh. 


OKOK I ADMIT IT! 
Under min månad i Italien (för över 2 år sen btw) blev det kanske lite väl mycket självisar heheheh..
(men å andra sidan så på den tiden följde hon ju mig inte heller så vet int va hon mojttar om? heheh)


..och jag själv har faktiskt nog avföljt (heter det så?) en del konton om det bara kommer upp selfies, för intresserad av nåns fejs är jag inte.
MEN jag tycker nog det är helt ok att folk sätter upp det ändå, det är ju liksom deras konto o de får själva bestämma innehållet! Vill man liksom ha selfie efter selfie med inspirational quotes under så är det helt fine. Det är kanske inte det konto som jag väntar med spänning på nästa update från, men som sagt, var o en med sitt!

På bloggar tycker jag ofta det är bättre med en selfie till inlägget än ingen bild alls. Ett intressant inlägg kan bli ganska tråkigt utan nån bild alls, tycker jag ibland. Dessutom vill jag gärna se bild på den som skriver ibland, så känns det mer.. personligt. Men å andra sidan, att endast ha selfies med varje inlägg o inga andra bilder är inte heller nån hit i min bok. Måtta med allt.

Oså lite selfies genom tiderna på he tå!

6 kommentarer:

 1. Skulle egentligen kommentera på hennes blogg men gick inte av nån orsak. Innan hon blev gravid och fick barn gick det minsann att ta selfies ;) bara för att mammor har fullt upp med sitt/sina barn och inte har tid att fixa sig för en utekväll eller ta selfies så behöver det ju inte vara så för en 17-årig tjej i gymnasiet. Ena dagen skall man vara nöjd med sig själv och hur man ser ut och inte bry sig i vad samhället tycker. Andra dagen är man självupptagen och söker bekräftelse för att man laddar upp selfies haha ;) sen när blev det dåligt med bra självförtroende??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker int det är dåligt med bra självförtoende men förstår int hur de hör ihop med att lägg upp en selfie på sig själv varje dag? Om man har bra självförtoende så räcker det väl med en nu som då? Då vet man ju att man ser bra ut, så man behöver väl int få hör det varje dag då heller?

   Och näää så myki selfies lag ja ont upp före jag fick barn heller sååå att. Såklart var det fler (nu är det ju typ inga) men men som betsy sejr; måtta med allt

   Radera
 2. Lol betti nog vet du ju att jag int mena nå fittit :D vi har ju skratta åt dehär tillsammans tilome :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de vet ja nog, o inlägget va no menat att ta me en nypa salt som vanligt. ;)

   Radera
 3. Spegelselfien upp i högra hörne :`DDD

  SvaraRadera
  Svar
  1. He va på hade tiin tå ja va lite coolare än nu.. ;)

   Radera