onsdag 30 december 2015

Samsovning - inget för oss

Ojoj vår lille kille alltså, ska han aldrig blir frisk!? Snorar fortfarande som för sista dan. Dock pigg, glad och bra matlust som vanligt så det känns ju inte helt hopplöst ändå!

Han sover hela nätter nu när han sover i eget rum, från ca 20:30-7 tiden, då får han komma i vår säng och sover vidare ett par timmar.
MEN förra natten vaknade han 4 tiden när han var så täppt i näsan, och efter att jag hade suttit bredvid hans säng ca 30min utan framgång på somna-om-fronten tänkte jag att han får komma i vår säng o sova resten av natten.. Hahah sån fail. 
Det är typ omöjligt att samsova med vår kille (förutom på morgonen då av nån anledning..). Han blir som en snabbsparkande ninja i sängen som siktar så högt som möjligt på sin motståndare (hans moder). Efter en minut ligger han tvärs över sängen och sparkar mig i ansiktet, jag svänger honom tillbaka och om en minut är han likadant igen - försök sova till det om du kan!

Efter 45min var jag nära bristningsgränsen (man kan bara utstå så många sparkar i huvudet utan att få hjärnskakning),så jag fick jag nog och gick tillbaka med honom till hans egen säng, och han somnade på 10 sekunder.

Oj vad det vore enkelt om man fick med en manual vid förlossningen på hur ens bebis tänker och funkar, men tills de uppfunnit nån sån så gör man så gott man kan!

bild från i somras

6 kommentarer:

 1. åh, vad fint dagatäcke =) Har du sytt själv eller köpt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilden är faktiskt tagen hos Carro i somras, men hon hälsar att de är köpt från jysk för ca ett år sen. :)

   Radera
 2. Hahaha, vad jag skrattade åt ditt inlägg! Vi sover inte heller med Elmer, förutom på morgonen då jag ibland lyfter hela nästet i sängen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar om han ärvt det "självständiga sovandet" från mig då jag också börjar sparkas (inte riktigt lika vilt dock) om sami kommer för nära på natten heheh. ;)

   Radera
 3. Samsover med vår 2 åring och det går bra, men ack o ve om lillebror ligger i sängen, då e är det ninjamode på. Jisses vilka sparkar :D dottern sovit i vår säng sen 1 åring pga night terrors och sömnapne och hon ligger såå stilla att man inte märker henne men tvärtom med den här lilla akrobaten nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj night terrors hoppas ja vi slipper, de verkar va så hemskt! :(

   Radera