måndag 14 december 2015

Personliga rekord - igen!

Idag har Oliver och jag bara varit hemma, lekt, gosat, lagat mat och powernappat. Sånt som man gör när man är bebis och mammaledig m.a.o. 
När S kom hem for jag iväg till CFJ på wod. Nya PR idag igen!

Ni: Beth, vi bryr oss int om din träning.
Jag: Nehe, läta va tå. Men my blog - my rules så jag skriver om det iaf. :)))

Har ingen riktig träningsdagbok så jag skriver här så jag kan titta tillbaka sen o se om det blivit nå framsteg! Och hey, det är ju inget lästvång på bloggen!


Fick PR i front och back squats med 50kg! Måste träna lite på tekniken bara när det blir tyngre, röven börjar lämna uppe och ryggen far ner.. Tog hipthrusters med bara 10 och 20kg, kunde ha haft mera på där för det var inte direkt tungt alls. Men sen amrap'en - huhhu! Man skulle (som kvinna) ha på 40kg men jag fick bara upp den en gång, så körde vidare med 20kg då jag inte hann ändra om, körde de två andra varven med 30kg sen, och det räckte nog till! Hann till 5 + 2 på alla varv tror jag det var. Var svettig ännu efter att jag var i duschen hahah!

Sen var jag och handlade, och åt Oliver slank det med en ny mössa, heheh Den andra bilden är från igår när vi var på kaffe till Carålas igen!

2 kommentarer:

  1. kommer oliver träna crossfit?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han kommer nog få bestämma själv vad/om han vill träna. :)

      Radera