söndag 6 december 2015

Med nya ögon

Idag var jag då till Easyfit o tänkte träna double unders och lite annat igen, och såg verkligen gymmet med nya ögon efter att ha sett nåt annat ett par veckor.. 
S varnade mig innan om att de inte har speedropes där utan en annan sorts hopprep men nåja, tänkte jag, jag försöker så gott det går ändå. Nå, jag letar, letar och letar. I varje låda med hantlar och grejs, i varje hörn.. ingenstans hittar jag hopprep, som jag tidigare sett att det funnits flertal av! Endast ett ruttet band utan handtag fanns i hela gymmet. Surt. (Ägaren skrev dock åt mig på insta efter att jag beklagat mig där att de ska inhandla nya hopprep så fort som möjligt - så det är ju bra iaf)

Dessutom ligger det viktskivor och stänger överallt både i "x-fit salen" och "stretch-rummet"! De flesta jungle-banden (vet inte vad de heter på riktigt) är hoptållade till förbannelse och stepbrädor ligger lite här och var.. När man ska göra nåt får man börja med att plocka undan först så man får utrymme. Jag förstår ju att personalen inte kan hålla ordning då det ofta inte ens finns personal på plats, men det är synd att de som tränar blivit så bekväma att de inte orkar städa undan efter sig.

Har det blivit såhär de senaste 2 veckorna när jag tränat crossfit eller har det alltid varit så, och jag bara varit "hemmablind"!? 

Jag blev så irriterad på allt så det blev ett riktigt uselt och halvt onödigt pass. Tränade lite mage, rodde 2,5km och for hem.

Nu känner jag mig iallafall säkrare än nånsin på att säga upp medlemskapet och byta gym, känns som att jag aldrig i världen skulle kunna hålla uppe motivationen vid Easyfit som det var där idag.

2 kommentarer:

 1. Håller med! Jag tänkte pröva easyfit eftersom man som studerande inte har så mycket extra pengar ochdet är billigt men näää-ä sku aldrig klar av att trän där! Så oorganiserat och råddigt!! Kände mig bara helt malplacerad där, så jag pungar gärna ut med lite mer i månaden, då får jag iaf trevlig personal, städat gym och hjälp om det behövs..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, efter att ha tränat ett par veckor på Crossfit Jeppis så märkte jag även SÅ stor skillnad på stämningen vid Easyfit..! På EF så hälsar man ju inte på nån om man inte faktiskt känner dem, men på CFJ hälsar alla på alla och man kan prata med vem som helst utan att nån tycker det är konstigt, så det är jätteroligt + att det finns kunniga coacher där!
   Fitness tränade jag regelbundet hos för några år sen och åtminståne då var det jättetrevlig personal och fräsht gym! :)
   Så båda är betydligt dyrare men känns som att man ändå får med för pengarna! :)
   Jeppisgym har jag bara tränat lite nu som då hos så de kan jag inte direkt uttala mig om. :)

   Radera