torsdag 31 december 2015

Inför 2016Enligt instagram har jag inte gjort mycket annat än fött barn tydligen heheh, och det var ju nog faktiskt det bästa och största jag gjort i år, eller ja, nånsin! 
Men även en del annat har jag hunnit med!

Halva året var jag gravid, sjuk i kroppen för det mesta men fick ju sen världens bästa belöning i form av lilla Oliver! Förstår inte att han redan är 7 månader, vart far tiden!?

Jag klarade vad som just då kändes som en helvetesförlossning på 34 timmar! Men jag är så lycklig över att allt sen sist och slutligen gick bra och inga större komplikationer uppstod! Och nu redan kan jag se fram emot nån eventuell framtida förlossning (nej jag är inte gravid)!

Jag har umgåtts en hel del med mina fina mamacitas! Vet inte hur jag skulle ha orkat sista delen av graviditeten utan nära vänner att prata med, och även tiden efteråt! Känner mig verkligen lyckligt lottad som har så bra vänner, och inte bara dem, men alla mina andra vänner också!

Oliver, jag och mamma for en helg till Åbo i höstas och hälsade på syrran! Första längre bilturen med Oliver och det gick hur bra som helst, känns bra inför lapplandsresan i februari!

Vi har ytrenoverat huset ett andra varv, eller ja, fixat klart babyrummet, bytt golv i vard.rum, hall och kök och tapetserat om vard.rum och hall. Fler projekt på kommande under 2016 både på in- och utsidan!

Jag började yoga! Oj det gav sån avslappning och ny energi! Dock har det lämnar lite på sidan nu men använder ofta yogarörelser i stretch och jag har blivit myyycket flexiblare tack vare yogan!

Jag sprang mitt första lopp (fäbodaloppet) på 8,5km i terräng tillsammans med Carro! Det kändes som en stor milsten och jag ser fram emot att springa fler lopp under 2016!

Jag började träna crossfit! Känns som just precis rätt beslut för mig (även om jag hatade wall climb igår) och jag ser fram emot att fortsätta svettas hos CFJ!Och jag ser SÅ fram emot 2016!

Det ska bli så kul att få se Oliver växa upp och utvecklas, börja gå och prata! 
Det är ju otroligt hur mycket de små utvecklas på ett år! 
Och redan om 5 månader får vi ha 1 års kalas - helt sjukt! 

Jag hoppas vi alla får va friska och fortsätta träna och motionera, och jag hoppas vi får en fin vår med vackert väder, en varm sommar och färggrann höst (vintern kan vi skippa, tack!) 
Jag hoppas lapplandsresan går bra och att vi kan åka ner till södra Finland på sommaren/hösten och hälsa på Olivers då nya kusin!
 Jag hoppas att vi kan va mycket vid villan på sommaren och att det går bra när jag börjar jobba lite till hösten.

Vet ni, dethär kommer nog bli bra!!

2 kommentarer:

  1. Ska Nathalie få baby?? Ha no misstänkt he men va int alls säker, va kuuul! :D <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah nej tyvärr ska hon inte det! Hon har no så fullt upp me studier så hon prioriterar nog int de just nu, heheh. Det är S storebror o hans sambo som bor i södra finland som ska få sitt första efterlängtade barn till sommaren! :)

      Radera