torsdag 26 november 2015

Tillbaka dit var det började

Efter många om och men har jag bestämt mig för att gå tillbaka till denhär bloggen igen! 
Den jag startade från och där jag känner mig "hemma"! Gillar inte blogg.se det minsta, reklam överallt och mycket svårare att designa bloggen som jag vill. 

Jag har försökt importera inläggen från blogg.se, men det vill inte lyckas (om det inte är meningen att det ska ladda över ett dygn..?) så vi får se om jag kopierar inläggen vartefter för att få dem hit (kan isf se lite konstigt ut här en stund) i arkivet eller så får det bara va så att Olivers första halvår är på ett annat ställe än resten. Att det är dokumenterat så jag själv kan gå tillbaka och läsa är det som betyder mest för mig ändå!

Hoppas ni hänger med!


2 kommentarer:

  1. Jag igen älskar blogg.se och är Super besviken på blogspot system, Super underlig kodning m.m. Men Super fin blogg du har!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja tänk så olika de kan va! :D Tack!

      Radera