tisdag 28 juli 2015

Läsarfråga - Namn

Tack för frågan Josefine!
(ni andra som int ha fråga nånting kan skämmas en stund...hehe)
 
First and foremost: OliVer. :)
Jag vet inte varför men jag är lite allergisk mot W i namn så vi skriver med V! 
 
Jo vi velade en stund mellan Oliver och Kevin! Men så har jag en kusin som har en son som heter Kevin så då tog det emot lite.. Tror knappast det skulle ha gjort nåt fast vi också skulle ha döpt till det, de är ju bara småkusiner o träffas typ ytterst sällan men ändå. Sen sist o slutligen så fastnade vi nog mer för Oliver båda två så då blev det det! 
 
Vi visste ju att det troligtvis skulle bli en pojke, men inte helt säkert. På v.20 ultra sa läkaren att det är typ 85% sannolikhet att det är en pojke, på v.34 ultra så vågade han inte säga nåt alls så då blev vi ju lite tveksammare igen, och ännu på bb då de gjorde ett ultra där så kunde de inte säga om det var kille eller tjej, så vi var nog lite förväntansfulla för att få se om det faktiskt var en kille eller om det mittiallt skulle va en tjej ändå!
 
Vi hade nog bestämt namnet färdigt före han kom, vi hade kallat honom Oliver redan när han var i magen ganska länge faktiskt! Skulle han ha varit en tjej så skulle det kanske ha blivit en Siiri!
 
Mellannamn har dock varit desto svårare att komma på! Det är först nu den senaste veckan som S börjar ge med sig o godtar mitt förslag, heheh. Kan avslöja det sen när det är helt säkert o pappret är inskickat till magistraten! 
 
Fotat av Cindy Ekman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar