tisdag 14 juli 2015

I'm your father, Oliver. - med Darth Vader röst

Idag har vi varit på fastställande av faderskap till socialcentralen, since we're not married.
Vi har ju varit lite osäkra på vem som är pappa till Oliver men har nog kommit fram till nu att det måste va Sami! Det är inte så att jag varit otrogen utan tvivlen kommer endast ifrån att de ju inte liknar varann typ alls.. hehehhe
 
Ok slut på ironin. Damen vid soc. blev ganska förvånad över att vi hållit ihop sen jag var 14 och S 16 år, det händer ju kanske inte jätteofta nu för tiden! Nu blir det då bara att enas om ett mellannamn så vi kan skicka in pappret till magistraten sen.
 
Resten av dagen har mest spenderats på soffan. Kom så sent i säng igår så jag har varit halvdöd hela dagen även fast vi sov bra resten av natten. O och jag somnade på soffan på eftermiddagen o vaknade inte förrän 2 timmar senare. Då kändes det som att vi verkligen borde komma ut o röra på oss då mamma o pappa hade hem en massa choklad åt oss från Norge och swebåten så vi har skåpen fulla med choklad känns det som, äter inte superhälsosamt dessa dagar med andra ord..!
 
Blev inte mycket att skryta med men 3,5km promenad och så sprang tjejerna i familjen upp o ner 5 varv i treffisbacken medan killarna var lata och såg på.
 
Ser ju knappt ens ut som nån uppförsbacke på bild men den går nog lite uppåt, heheh. 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar