måndag 1 juni 2015

Rdgbesök 40+3

Idag blev det en sväng till rådgivningen igen!
Hade verkligen hoppats på att vi inte skulle hinna dit fler gånger innan bebisen titta ut men vi fick nog snällt gå dit idag igen iallafall..! 
 
Allt var ganska lika som tidigare, har gått ner ytterligare lite i vikt (total viktuppgång sen inskrivning är ca 11kg), bebisens hjärtljud var bra och magen hade växt ca 0,5cm.
 
Nu blev det också beställt tid för kontroll på bb! Rdg tanten tänkte egentligen beställa tid till på måndag nästa vecka men de har tydligen ganska lugnt på bb för tillfället så vi får åka in redan nu på fredag morgon kl 8! Så då blir det kontroll och så tar de ställning till om det blir igångsättning då samma dag eller om vi måste åka hem och vänta några dagar till. 
 
Jag hoppas ju på att förlossningen kommer igång av sig själv innan dess då jag helst inte skulle vilja bli igångsatt (typ igångsättning och kejsarsnitt är det jag helst vill undvika) men det verkar ju inte vilja ske..
Otroligt skönt att äntligen börja se ett slut i graviditetstunneln hur som helst!
 
Lättad över att preggotiden snart är över for jag via Kappahl ett varv, hittade en supermjuk mysig filt som är lite tunnare än de vi har från tidigare. :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar