onsdag 10 juni 2015

Med till bb

Här kommer ett inlägg om vad jag hade med mig till bb! Vad man vill ha med är ju förstås individuellt, vissa saker jag hade med kanske nån ser som absolut onödigt eller så kanske jag har bort nåt som nån annan vill ha med. 
 
Jag använde bb's trosor hela tiden när jag var där, men böt ju till egna innan vi for hem, så ett par hade räckt. Mjukisbyxorna jag hade på mig när vi kom in hade jag också på mig när vi for hem så paret i väskan lämnade oanvända. Bh'arna och strumporna använde jag. Använde endast ena toppen när vi for hem.
Bindor fanns ju där att använda men jag använde faktiskt också mina egna när blödningarna minskade, eftersom att jag tycker mer om den modellen jag hade med än de som de hade där. Tabben satte jag endast på en gång under bb vistelsen, använde istället telefonen till att surfa med emellanåt. Dricksflaskan och läppomadan var jag verkligen glad att jag hade med, läpparna var supertorra under förlossningen (pga lustgasen?) och dricksflaskan hade jag hela tiden fylld, blev jättetörstig under förlossningen o sen amningen, bra med en som man inte behöver skruva av o på nån kork på. Ja, egentligen använde jag nog allt jag hade med förutom lite av kläderna och tabben!
 
(napparna kom tydligen med på min lista också med de var ju nog endast menade åt babyn, heheh)
Kläderna använde vi först när vi åkte hem. Eftersom att jag inte visste hur kallt det skulle va när vi åkte hem så hade jag med 2 halare, en tjockare och en lite tunnare, blev att vi använde den lite tunnare + filt sen i bilstolen. Allt vi hade med åt Oliver blev använt.
Babynestet hade jag hela tiden i Olivers "säng" så han kände sig ombonad, använder den också både här hemma i soffan på dagarna och i hans säng på natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar