måndag 25 maj 2015

Rdg och graviditetsuppdatering

Imorse var det dags för ett rdg besök igen! Och äntligen var min gamla goda rdg tant tillbaka från semestern! Har varit till andra nu de senaste 3 besöken men känns ju alltid bäst att vara till den samma som man tidigare varit till o pratat med. Förra måndan när vi bokade in veckans besök hoppades jag nog på att vi inte skulle kunna gå utan att vi istället skulle va på bb men icke de, nej. Säädans skit.
 
Nu konstaterades då att bebisen ligger riktigt lågt, så man tycker ju att den inte skulle kunna sjunka mycket mer utan att ploppa ut! Har de senaste dagarna faktiskt känts lite obehagligt att stå och gå emellanåt då det tryckt så mycket neråt.
Magmåttet var samma som senast, dvs 35,5-36.
Annars var allt nog typ samma som sist.
Har gått ner lite i vikt, blodtrycket var bra, har som molande "mensvärk" varje dag de senaste dagarna och magen är smått i obalans vilket ju brukar kunna tyda på stundande förlossning, har jag läst.
 
Vi fick ny tid till nästa veckas måndag, men rgd tanten gissade nog på att vi har en bebis då redan så hon kanske får komma på hembesök istället! Låter ju bra he!
 
Soon to be mama och soon to be håriga storasyster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar