fredag 29 maj 2015

Dagen D

Så var dagen som man gått o väntat på här då! Känns ju smått snopet när den dan är lika händelselös på födelsefronten som alla andra dagar då iallafall.
Emellanåt känns det nog som att jag gett upp hoppet om att ens få nån bebis. Den verkar trivas så bra där inne så kanske den stannar tills han fyller 40, jag kommer alltså få gå runt med denhär magen tills jag är 63. Kul.
 
Men nä! Nu drar vi upp snoro och så ska jag snart infinna mig hos Carro då vi ska få sköta lille söta Mellis en stund! Kan ju försöka göra min bebis svartsjuk genom att gosa med annan bebis så kanske han behagar komma ut, heheh.
 
Sen blir det en kaffe på Skorpan med Jessi o Anna så nog ska man väl få fördrivit denhär dan också!
 
Väldigt random bild  av mig på en gräsmatta i London typ 2011

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar