söndag 5 april 2015

Söndag på soffan

Dagen har spenderats typ på detta viset:


Blev väl för hårt festande igår heheh.. 
Nä, hoppade i bilen (orkade faktiskt stå emot alkoholen, huh!) och for hem ca 12-tiden, men lämnade sen ännu på soffan o kollade nåt avsnitt serier med Sami innan vi kom oss i säng.

Idag har varit en riktig chill-dag med Mrs Doubtfire o annat slötittande på tv. Jag skulle så gärna ha farit ut på en cykeltur i det fina vädret men vanliga cykeln har punktering och ids inte ta hybriden då man måste luta sig så mycket fram på den så det känns påfrestande åt ryggen, har ju typ nada ryggmuskler kvar känns det som.. + att man ju typ slår benen i magen hela tiden heheh. Får vänta ett par månader ännu så blir det nog cykla av!

4 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut :) Skönt med vilodagar :)

  SvaraRadera
 2. Får hoppas du klarar av att stå emot alkoholsuget sen när babyn kommit också, om det är svårt nu när du är gravid. Ett barn behöver en trygg NYKTER mamma. All lycka till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså ja skämta ju nog..... -_- Läs kommentarerna på inlägget "festande preggolady" så kanske du förstår va ja mena.

   Har nog inga som helst problem med att vara nykter varesig jag är gravid eller inte! :)

   Radera
  2. Brukar int kommentera bloggar men känner att ja int kan hålla mig. Vilken frisk människa som helst förstår ju att Elisabeth skämtar!!! Blir så arg på människor som "Majs" som fan int bara kan sköta sitt och sluta kommentera elaka saker. Har man int nå snällt att säga så säg inget alls!

   Radera