onsdag 8 april 2015

Sommarlängtan

Vilket härligt väder vi har idag! Visst, lite blåsigt men med kläder på så går det bra iallafall!
Jag fick riktigt villa-feelis imorse när jag var ute o gick en sväng med doggen i solskenet då luften kändes så frisk. Ååh vad jag längtar till sommaren! Hoppas verkligen att vi ska kunna spendera lite tid på villan i Larsmo i sommar!

Hittar inte riktigt nå bilder från villan, så stjäl en från mammas fb istället. 


Världens största (eller ens standard-stor heheh) o finaste villa kan vi kanske inte skryta med att vi har, men mysig värre!
Sen finns även fristående bastu+bastukammare+stor terass där kanske mest tid spenderas.


Jag började skrolla bak i arkivet o tittade på inlägg från juli och augusti 2014.. jaa, kan konstatera att träningsmotivation hade man iallfall! Och ojoj va härlig förra sommaren var!

Höjdpunkter sommaren 2014:
En och Två härliga dagar på kallberget

Hoppas sommaren 2015 blir ÄNNU BÄTTRE! 
Bra förutsättningar har den åtminståne med en bebis och flera kompisar som är lediga med sina bebisar! :)

8 kommentarer:

 1. du måst ta bilder från insidan :)

  SvaraRadera
 2. Sommaren e kort! ALLTING regnar bort! Julen är på väg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Positiv inställning..

   Radera
  2. HAHAHAHAHAH hippo verkar ha ett underbart liv. Spec med den inställningen

   Radera
 3. Ser mysigt ut :) Kanske du hamnar och skippa villan i sommar då baby är så liten men som tur har du MASSA vänner som är mammaledig :) vänner är en rikedom att ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo är lite rädd för att det inte kommer bli så mycke villatid, då vi dessutom har båtväg (bara 5min men ändå) dit. :/ jaa jag känner mig verkligen lyckligt lottad på vän-fronten! :)

   Radera
  2. Vi vågade inte heller fara till villan första sommaren IFALL det skulle hända något åt babyn då hon var så liten då. Men en sommar skippar man lätt då babyn tar så mycke tid.

   Radera
  3. Vi var TVUNGNA att fara till villan med vår spädis eftersom vi hade 34 grader i lägenheten, och det gick hur bra som helst. Och till vår villa är det 40 minuter bilväg. Men detdär märker ni nog sen i sommar Bettis, beror ju mycket på hurudan *raderade namnet WOOOPS* er baby är! <3

   Radera