tisdag 7 april 2015

Solskensmorgon

Gomåro gottfolk!

Oj toki faagerin flicko att beskåda dehär solskensmårne.


Pendi sover faktiskt inte längre i sängen med oss men på morgonkvisten just innan vi stiger upp vill hon alltid krypa ner under täcket en stund o få magen kliad. :)

Senare idag blir det kaffe med en preggolady och en mamalady för att fira att vår fellow preggolady numera är en mamalady! Får fira med själva maman sen nångång när de är hemma från bb och hon känner sig redo att utsätta sonen för these crazy bitches, men man ska ju alltid ta tillfället i akt om det finns nåt att fira, så vi firar med Janica och Melvin i tankarna! 

8 kommentarer:

 1. Vem är melvin? Janicas son?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, Janicas son som blev född igårkväll. :)

   Radera
  2. Grattis! Hoppas allt gick bra och di slipper hem snart :)

   Radera
 2. Hej! Ska du annars i sommar på stormöte i Vasa? Sko vara roligt att träffa dej :) Antar att du inte skall då du har en så liten baby då men frågade just in case :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså stormöte som laestadianer har eller vad för stormöte? Jag är inte o har aldrig varit laestadian så Nej, har aldrig varit på nåt stormöte o kommer nog aldrig fara heller. :)

   Radera
  2. Vet nog att du inte är eller varit laestadian men undrade bara om du var på väg hit under samma helg? Man är nog välkommen att umgås fast man inte är troende :)

   Radera
  3. Nä känner int direkt att ja har nåt behov av de. :)

   Radera
 3. Voi va ja ser framemot att få fira med er sen! :)

  SvaraRadera