söndag 12 april 2015

Lilla Melvin

Igår fick Carro och jag äran att åka och hälsa på nyaste medlemmen i vårt gäng! 
Nämligen lilla fina Melvin!


Han var så snäll o väluppfostrad (hehe), bara sov sött o blinkade lite åt oss emellanåt med sina stora fina mörka ögon. :') Janica och Johnny gjorde verkligen ett bra jobb med att producera fram dendär guldklimpen!

Jag har ju aldrig tidigare hållt i eller ens sett i verkligheten en såndär liten nykläckt bebis, men om inte allt för länge får jag en egen! Känns på nåt vis helt overkligt..!

15 kommentarer:

 1. Man ska int gå på besök sådär tidigt. Babyn behöver 1-2 veckor tid att bli van med föräldrar och hemmet. T.o.m. rådgivningen rekommenderar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi sku göra så att du bestämmer över din familj o vem som får hälsa på när, så får Janica bestämma över sin. Deal?

   Radera
  2. öööh va beth? kanske man lyssnar på rådgivningstanten :s

   Radera
  3. Eftersom att det är rekommendation och ingen lag så får väl alla göra som de vill och känner sig bekväma med? Fan va många know-it-all bittefittor de i farten idag.. nån epidemi på gång?

   Radera
  4. ÖÖÖH???!! Det är väll mitt barn och jag som bestämmer vem som kommer på besök och när???? Till o med på BB innan vi åkte hem sa de att man bestämmer detdär själv när man tar besök!! O nu e de int så att Carro o betti e "vem som helst" utan de är två av mina närmaste vänner som jag umgås med nästan dagligen!! Sköt du ditt liv så sköter jag mitt!!!!

   Radera
  5. Bra Janica!!! Jag bjöd hem mina tre närmsta vänner, som hade varit otroliga stöd åt mig genom hela graviditeten nästan först av alla! Kändes helt naturligt och min son tog ingen skada av det! Var så stolt så stolt, ville ju visa upp honom! och vi hade ju talat dagligen om hur det sku vara sen när han kom, hur han sku se ut osv så jag tyckte att de aboslut sku ha lite "förkörsrätt" och komma och snussa på honom tidigare än 2 veckor! Och dom tvättade händerna bra och var ingen lång stund men den stunden betöd så mycket då jag såg hur de sken upp när de fick träffa honom! + att det var en stor lättnad för mig att få prata "på riktigt" med mina vänner efter förlossningen och de första dagarna, och inte bara över telefonen/nätet!! Så jag tycker alla som kommer med sina pekpinnar ska stopp upp pinnen i bakändan istället!!! ni kan int veta hur andra tänker!

   Radera
 2. Hej jag måst bara ställ några frågor som jag har funderat på sen jag började läsa din blogg. Jag undrar eftersom du är från Larsmo och liksom är uppväxt bland väldigt religiöst folk ( jag visst int vad en laestadian var innan jag börja högstadie, därav nyfikenheten), hur ser du på homosexualitet och hur tror du att du skulle reagera om ditt barn "kom ur skåpet"? Kommer du lära ditt barn religion hemma? Jag vet att det kan vara känsligt att fråga om det här och kräver inga svar. Tack för en jätte bra blogg och lycka till med bebisen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är uppvuxen i Larsmo, dessutom i en av de religiösare delarna, Näs, så har nog haft en hel del att göras med "religiöst folk". :) Ordet lessar klingar väldigt dåligt i många icke-laestadianers öron, men vill bara klargöra att det är väldigt olika på "lessar o lessar" också, vissa är väldigt accepterande av andra o precis som vem som helst, medan andra kanske tycker att deras lära är enda rätta och man får känslan av att de lite ser ner på de som tycker annorlunda, alla är ju olika individer o det går inte att dra alla över en o samma kam.

   Angående homosexualitet så anser jag att INGEN har rätt att bestämma över nån annan och vem de får o inte får älska. Tycker det borde vara en självklarhet att bestämma det själv. Skulle mitt barn vara homosexuellt skulle jag nog älska det lika mycket oavsett, det skulle inte spela nån roll för mig.

   Jag kommer knappast prata desto mer om religion hemma, vill min mamma (som är troende) berätta eller om de berättar om det sen på dagis så får de väl göra det, men eftersom att det inte är en del av mitt/vårt liv så kommer jag inte sätta nån desto mer energi på det. Tror nog att hen får lära sig mer sen i skolan och har hen då några frågor så är det klart att jag svarar så bra jag kan. :)

   Radera
  2. Lätt att säga sådär nu :P Sen då sonen kommer hem med en kille och du "bustar" dem in action är det inte lika roligt mera.

   Radera
  3. Eftersom att du inte känner mig så kan du inte avgöra vad jag skulle tycka "är roligt" eller ej.. Som allt annat är det svårt att säga hur man skulle reagera angående nåt man aldrig varit med om, det är ju självklart. Men så som jag beskrev tänker jag om saken nu, och jag är nog ganska säker på att jag inte skulle älska mitt barn mindre oavsett vem han älskar. :)

   Radera
  4. Lessare är alltid lessare! läs öt så ser ni va de ställer till med!

   Radera
  5. Så är det ju sen de som dej "f.d" som får oss "normala lessare" att skämmas. Ja fattar int vaför du ska dra alla över samma kam! Jag är en såkallad lessar, MEN vet du? Jag är en helt vanlig människa för det! Jag gillar inte ordet laestadian/lessar just av den orsak att de finns människor som du som får världen att se rött på oss. Jag kallar mig hellre kristen, för det är precis vad jag är, det är jesus kristus jag tror på. Det enda som gör att jag hör till "lessare" är att jag går till bönehuset istället för kyrkan (som jag också går till vid högtider ibland). Dock samma bibel det talas ur. Och jooo man får ha tv, örhängen, smink osv fast man e lessar, såattt ville bara förmedla att vi e vanliga människor å du behöver int göra en sån negativ bild av oss. Tackåhej! :)

   Radera
 3. Vänta tills du får lillgrabben på bröstet strax efter förlossningen, DET känns först overkligt. :)

  SvaraRadera