fredag 10 april 2015

Fredagsmagen 33+0Nu tycker jag nog nästan att det syns att magen sjunkt lite!

Har haft lite tungt att andas nästan hela dagen idag. Beror väl på att jag nog varit igång en del och städat båda vessorna, torkat damm av hyllor o sånt (nåja nog har jag hunnit ligga på soffan också..). Igårkväll var S o jag ut på promenad på kvällen, jag har sån energi emellanåt så jag riktigt skulle ha lust att fara ut på länk typ, men S bromsar, hehe. Vi var ute o gick lite på en kilometer bara, men när vi kom in och jag hade suttit en stund kände jag nog att det var tur att vi inte for längre ändå (fast jag tjatade), usch vilka foglossningar, och hela natten har de hållt i sig.

Nu ska vi snart sätta oss i bilen, S far till Öja o kolla hockey med sin bror och jag hoppar av i Larsmo hos mamma o pappa sålänge.

Imorgon far S o jag en sväng till Vasa så vänta er igen uppdatering förrän kanske mot kvällssidan.

8 kommentarer:

 1. Va händer i vasa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. int måst de väl hända nåt speciellt för att man ska fa dit?

   Radera
 2. Nå... Va de en tråkig kväll med mamma o pappa? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heheh int fullt så tråkigt som ja förvänta mig!! ;)

   Radera
  2. stackarn :(

   Radera
  3. såg på carros blogg att dom haft babyshower till elisabeth igår så de va no int synd om henne :)

   Radera
 3. E de ärr efter napapiercing du har på magen? Har själv napapiercing å ja undrar om det kanske löns att ta bort den före man ha tänkt att bli gravid så de int kmr så fula ärr.. ja vet int?? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo de är de! Laga piercingen när ja var 16 o tog ut den nog redan när jag var 19, men lämna ändå nog ärr. :/

   Radera