måndag 13 april 2015

Dagens rådgivningsbesök


På dagens rdg-besök blev jag rekommenderad att VILA. Blir tydligen inga fler promenader eller preggosim och S blev ombedd att veckohandla ensam i framtiden (yes, tå slapp man he!), hehe. 
Vi var till Prisma och handlade i förmiddags innan besöket och jag fick riktigt konstig o obehaglig känsla i nedre delen av magen och ryggen o typ svårt att andas, inte alls roligt.

Det konstaterades ju redan för 2 veckor sen att jag bara har 1-2cm kvar av livmoderhalsen + att den var uppmjukad, dock stängd då ännu, men det lät ju nog nu också på rdg tanten att det inte är omöjligt att hen kommer för tidigt (så nu är S nervös, hehe), så det blir att ta det lugnt och känna efter hur det känns nu bara, babyn skulle ju nog gärna få stanna inne några veckor till! (ändå kommer den väl chilla där inne tills 2 veckor efter bf....)
HB har ännu inte höjts av sig självt så jag ska nu börja äta järntillskott.

Ska imorgon ringa o boka tid för sista ultrat och rdg tanten ville att jag skulle förklara för dem där hur de ligger till o försöka få en tid ganska snart, alltså helst inte vänta så länge som till v.36.

Babyns puls var på snabbare sidan, den har tidigare hållit sig runt 140, och är den över 170 behöver det tydligen kollas upp ytterligare(?), så det var också nåt hon funderade lite på.

Fick ny tid redan på måndag nästa vecka så då får vi kolla upp om det skett några förändringar!

4 kommentarer:

 1. Låter som att de börjar vara på G :) Hoppas allt går bra :D

  SvaraRadera
 2. Lönar sig att ligga så mycket som möjligt! Alltid då du står kommer babyns huvud få mera tryck och mjuka upp livmoderhalsen. Jag hade samma problem och fick order om att ligga de sista veckorna :) Tur att man har netflix ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, ska tänka på de! :)

   Radera
 3. Jepp.. Hör på Anette, Netflix och soffan tills det är dags! Vila så mycket du kan nu :) Lycka till oxå i förväg :)

  SvaraRadera